Wednesday, 16 November 2011

CERITA RINDU..

Hari ini, hari kedua hubby berada di bumi Kedah..hujung minggu lepas en. hubby pergi conference kt Johor. (hehe, mcm g oversea je kn?) dan...hujung bulan ini encik hubby will go to next conference, tp dekat je la, kt Sg Petani..but as usual kena tdo sana jugak la..hmm..saya benci rindu2 begini..kan Cik Qisya bam-bam? jdnye, kami brdua kena tgal di kampung lg sekali..

hmm..takpe la, nak buat cne sayang ibu, ayah pergi untuk masa depan kita juga..bertungkus lumus ayah cari rezeki untuk kita kan Qisya sayang..

Ayah..sangat penyayang, memahami dan sentiasa mengingati ibu kan Qisya?

i will be missing you sayang..  ;p

No comments: