Monday, 7 November 2011

QISYA MENGGIGIT!!

haha..
Mggu lepas, 1 lagi perkembangan baru my dear Qis iaitu giginya sudah tumbuh!

Semalam saya notice yg satu lagi batang gigi bwhnya sudah muncul..!! ini bermakna, sudah ada 2 batang gigi!!hehe. so, rutin harian qisya pula buat masa ini ialah, merampas jari2 insan yg berdekatan dan memasukkan ke dalam mulutnya dan seterusnya menggigit dengan sepenuh hati..Adoi!

 Akhir2 ini juga sejak dah masuk 6 months ni, suka sgt test suara dia tu..
bukan itu saja, siap jerit2..sabo jela ayah n ibu..hehe. tapi memang qisya kena bantai gelak la bila dia menjerit mcm marah tu.. hehe. cumel sgt.. xsabar nak upload gmbar qisya start solid. hehe. xsempat lg nak upload walaupun dah amik gmbo nye..

ok..babai..!







No comments: