Thursday, 15 December 2011

COTTON ADDICT!!

COTTON.. oh kain cotton..

kenapa kulitmu mulus lagi mendinginkan..
lembut membelai, indah rupamu..
  
 hehe, sajak 'reject' about cotton fabric. hehe ..
 yupp..!! new addiction. even kalo dah xdapat beli pun, window shoping pun jd..puas sgt..!!

Ini antara cotton fabric yang teruja beli di CraftyBuddy. soo gorgeous, and sgt puas hati dgn kualiti kain dia. penghantaran pun sgt cepat..! and it is cheaper than others after membuat perbandingan. so, jom kita tengok harta saya ni ye..hehe..



cantik kn??
thank you craftyBuddy! i will repeat order soon! ;p
kain ini saya beli setiap 1 meter sahaja, buakn untuk buat baju saya, tapi ada project2 yg telah berkeliaran dalam otak ini. tapi tak buat lagi la, coz kain dah ada, tapi......sewing machine???  huhu...coming soon...

No comments: