Thursday, 10 May 2012

MEMORABLELIEST MONTH

MONTH OF MAY..

This month is the ‘memorableliest’ month for our family (nk tunjuk how memorinye hebat melekat, tp ayat ikut suke depa je nak eja ;p). 3 dates from this month adalah sgt sungguh ler bermakna lebih dari kata-kata ye kome..
Nak menempuh bulan ni sgt la penin nk memikior nyer yeop..ada 3 event yg merangkupi semua keindahan keluargaku..huhu.
1)       1 MEI 2010 :
tarikh ulangtahun  perkahwinan kami. Masuk tahun ni dah 2 tahun la ye. Hepi Anivesari!!

2)      3 MEI 2011 :
NUR QISYA SAFIYA BINTI MOHD AZRI melihat dunia!! Luv her so so much!! Moga anak ayah n ibu sentiasa hidup dalam keadaan yang baik dan drahmati Allah..(sama seperti apa yang kami doakan melalui  maksud nama Qisya kepadanya)

3)      25 MEI 1985 :
Tarikh lahir encik soami ye.. masuk this year genap umurnye 27..(tua dah ghupenyer..)

Sekarang dok memikior the best gift i could give him..yg penting nk buat yg paling best.sebab sebelum ni, mcm tahun lepas, tak sambut pun coz that time saya dalam pantang ye..dapat bagi ciuman sahaja la..huhu. sebelum2 tu pun sama.. (bukan dalam pantang, jgn salah phm..no no no!) maksud saya masa berkawan rapat di universiti dulu..

Masa di U dulu pun, saya bagi hadiah je..no suprprise2..this year i berazam untuk buat dia terkezut ckit je la.. Mintak2 jadi la...



No comments: